












Το Misfit nails & cocktails εδρεύει στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου 5-7, και έχει εδραιωθεί ως ένας πολυχώρος ομορφιάς και χαλάρωσης με καινοτόμο χαρακτήρα, διαφοροποιούμενος από το συνηθισμένο nail bar. Ο χώρος χαρακτηρίζεται ως "urban lounge", λειτουργώντας ως ένας «τρίτος χώρος», όπου οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες περιποίησης άκρων, συνοδευόμενες από δροσερά κοκτέιλ, να ασχολούνται με εργασία στον φορητό υπολογιστή τους ή να διαβάζουν άνετα σε αναπαυτικά καθίσματα.
Η ατμόσφαιρα ξεχωρίζει για τη φιλικότητα και οικειότητα, χωρίς έντονες μυρωδιές ακρυλικού, διασφαλίζοντας αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς. Στις υπηρεσίες συγκαταλέγονται ποικίλα μανικιούρ και πεντικιούρ, με χρήση επώνυμων προϊόντων όπως OPI, Essie και Orly, καθώς και ιδιαίτερες θεραπείες που φέρουν τη δική του υπογραφή. Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες ομορφιάς και επιλογή ιδιωτικής κράτησης για ζευγάρια ή παρέες, σε ξεχωριστό διαμορφωμένο χώρο.
Η φιλοσοφία της επιχείρησης εκφράζεται με το σύνθημα «μη στριμώχνεσαι άλλο», τονίζοντας την προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, που συνδυάζει επαγγελματική φροντίδα, διακριτική χαλάρωση και διασκέδαση. Πέραν της περιποίησης, προσφέρονται ροφήματα, ελαφριά σνακ, αλλά και επιλεγμένα προϊόντα φροντίδας και αξεσουάρ.
| Δικτυακός τόπος | Αριθμός των αξιολογήσεων | Αξιολόγηση |
|---|---|---|
| 92 | 4.5 / 5 | |
| 15 | 4.8 / 5 |